Andy Peelman raakt maar niet van zijn probleem verlost: “Mijn vrouw krijgt het zwaar te verduren”
PMN
Andy Peelman raakt maar niet van zijn probleem verlost: “Mijn vrouw krijgt het zwaar te verduren”
Foto: Photonews

Andy Peelman zit al een heel tijdje met een vervelend probleem. Hij kan zelfs niet meer samen met zijn vrouw Tine slapen.

Andy Peelman raakt maar moeilijk in slaap. En als hij slaapt, snurkt hij luid. De acteur ging onlangs op bezoek bij een slaapkliniek. “Ik weet nu dat ik vijftig keer per uur wakker wordt”, vertelt Andy in TV-Story. “Vijftig keer!”

“Op die manier geraak ik natuurlijk nooit in een diepe slaap, ben ik ‘s ochtends niet uitgerust en ben ik om drie uur in de namiddag doodmoe. Ik moet regelmatig langs de kant van de weg gaan staan om een powernap te doen.”

Specialist
“Volgens Tine snurk ik net zo goed als wanneer ik rechtop in de zetel indommel. Daarom ben ik van plan om een neus -, keel en oorspecialist te raadplegen.”

En ook Andy’s dochter Feline is een moeilijke slaper. “Mijn vrouw Tine heeft het zwaar te verduren met een luid snurkende man en een baby die maar moeilijk inslaapt. Feline is, net als ik, veel te actief. Dat heeft ze écht van mij. Maar ik hoop dat ze voor de rest vooral op haar mama lijkt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.