Johan Verstreken onderging twee plastische ingrepen in Turkije: “Zo trots op het resultaat”
Johan Verstreken onderging twee plastische ingrepen in Turkije: “Zo trots op het resultaat”
Foto: Photonews

Ex-presentator Johan Verstreken liet zich in Turkije onder handen nemen. Hij heeft er een haartransplantatie en een ooglidcorrectie ondergaan.

“Ik ben blij dat ik het allemaal heb gedaan, in één klap”, zegt Johan Verstreken in TV Familie. “Ik ken Vlaamse zangers en presentatrices die dit soort operaties verzwijgen. Dat is hun goed recht. Maar van mij mag iedereen het weten. Ik ben trouwens trots op het resultaat!”

Jonah trok daarvoor naar Turkije, op aanraden van zanger Ivann Vermeer, die nu zaakvoerder is van Esthetic Airlines. “Toen ik vrienden vertelde dat ik een haartransplantatie zou ondergaan, schrokken ze. ‘Allez, jij hebt dat toch niet nodig!’, klonk het. Maar als ik mijn haar naar achteren deed, vielen mijn kalende kruin en die inhammen echt op. Ik vond dat zo’n ingreep op het gepaste moment kwam, voor ik echt kaal zou worden.”

De haartransplantatie kostte Johan 1.700 euro, en de ooglidcorrectie boven en onder een slordige 1.400 euro, voor beide ogen. “Drie jaar geleden onderging Dany Verstraeten een ooglidcorrectie. Ik vond het resultaat echt geslaagd. Ik word een dagje ouder, maar voel me nog jong. Als ik nu ’s morgens opsta, heb ik geen twee ‘zakjes’ meer onder mijn ogen. Geloof me, die Turkse specialisten zijn straf.”

“Je kunt natuurlijk niet eeuwig jong blijven. Maar als je mentaal jonger bent dan je eruitziet, waarom daar dan niets aan laten doen? Mensen schatten mij nu tien jaar jonger!” Misschien verhoogt Johans nieuwe look wel zijn kansen op de relatiemarkt. “Ik ben momenteel vrijgezel, maar ik sta open voor een relatie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.