Het leven van prins Harry in Amerika gaat van kwaad naar erger: “Nu ligt hij onder de sloef van twee vrouwen”
Het leven van prins Harry in Amerika gaat van kwaad naar erger: “Nu ligt hij onder de sloef van twee vrouwen”
Foto: Photonews

Volgens criticasters gaat het leven van prins Harry in Los Angeles van kwaad naar erger. Zijn schoonmoeder Doria is namelijk komen inwonen in zijn villa in Beverly Hills. Dat schrijft Primo.

Het is niet de eerste keer dat Doria, de moeder van Meghan Markle, inwoont bij haar dochter en schoonzoon. Toen Archie geboren werd, in mei 2018, logeerde zij ook al zes weken bij hen in Frogmore Cottage.

Als Harry hoopte nu van zijn schoonmoeder verlost te zijn, had hij dus te vroeg gejuicht. De beslissing om Doria bij hen te laten inwonen, werd naar verluidt eenzijdig door Meghan gemaakt. “Meghan vindt het belangrijk dat Archie een hecht band krijgt met zijn grootmoeder”, zegt een Engelse vriend van prins Harry.

“Ze denkt alleen maar aan zichzelf. Het kind heeft ook Engelse familie, maar die staan nu volledig buitenspel. Archie heeft al gedurende acht maanden niemand van zijn Britse koninklijke familie gezien.”

"Corona kwam voor Meghan heel ongelukk”, vertelt de vriend verder. “Ze keer ernaar uit om haar vrienden en vriendinnen terug te zien, maar omdat iedereen in quarantaine moest, kon ze bij niemand op bezoek gaan of mocht ze niemand ontvangen. Dus heeft ze alles op alles gezet om haar moeder in huis te krijgen. En ze heeft – alweer – haar zin gekregen.”

“En ondertussen zit Harry daar weg te kwijnen. Helemaal alleen, zonder vrienden. En nu Doria bij hem inwoont, staat hij echt in het verliezende kamp. Hij kan het nooit halen tegen die twee vrouwen. Het is altijd twee tegen één!”

Meer nieuws

Meer nieuws

.