Sandrine André heeft opvallende bedenking over Kürt Rogiers in ‘Familie’: “Dat ziet er echt heel vreemd uit”
Sandrine André heeft opvallende bedenking over Kürt Rogiers in ‘Familie’: “Dat ziet er echt heel vreemd uit”
Foto: Medialaan

Sandrine André schreef de afgelopen weken haar gedachten en ervaringen neer in haar column in Story. Deze week doet zij dat voor de laatste keer.

“Als ik terugkijk op de afgelopen weken is er toch wel het één en ander veranderd. Ik weet dat ik bang was om weer naar buiten te gaan en onder de mensen te komen. Ik heb nog steeds geen mensenmassa gezien, maar wel al meer vrienden. Ook heb ik het aangedurfd om meer winkels te bezoeken, op restaurant te gaan en een uitstap naar de Ardennen te maken”, schrijft Sandrine André.

“De angst is getemperd, maar de voorzichtigheid is wel gebleven. Zo ook op de set van Familie. Mondmaskers worden nog steeds gedragen en de make-up- en kledingcheck voor elke opname moeten acteurs nog steeds zelf doen. Nu lijkt dat misschien niet zo moeilijk, maar iedereen heeft zijn talent en dat van mij is niet het zien van een blinkende huid of juist afgelijnde lippen. Voor mezelf privé is dat helemaal niet erg, maar voor een personage als Veronique wel.”

“We maken op de set ook weleens de grap dat de krullen van Rudi (Werner De Smedt) alle kanten op mogen staan, maar als Kürt Rogiers zijn krullen niet willen luisteren dan krijg je echt een vreemde Lars. Stylisten hebben daar een geoefend oog voor en zien bijvoorbeeld ook meteen wanneer een oorbel of kraag vreemd zit. Benieuwd welke foutjes de kijkers eruit zullen halen wanneer we weer op het scherm te zien zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.