Opvallende onthulling over ‘Thuis’-acteur Christophe Haddad: Dit heeft hij in het grootste geheim gedaan
Opvallende onthulling over ‘Thuis’-acteur Christophe Haddad: Dit heeft hij in het grootste geheim gedaan
Foto: Instagram

Vorig jaar huwde ‘Thuis’-acteur Christophe Haddad met zijn grote liefde Sanne. Ze trouwden in het grootste geheim.

“Het was perfect, de mooiste dag in onze relatie, maar het was allesbehalve traditioneel”, vertelt Christophe Haddad in Story over zijn huwelijksdag. “We feestten midden in de natuur, in een botanische tuin, met een mooie tent in bohemien stijl, met poefs op de grond, alles versierd met bloemen, en met heerlijk Libanees eten. Niemand had een vaste plek, waardoor iedereen elkaar leerde kennen. Geen stijve bedoening, maar heel vrij en losjes. Sanne droeg geen pumps maar sandaaltjes en later op de avond dansten we gewoon allebei blootsvoets.”

“We zorgden ook bewust zelf voor de aankleding. Ik heb bijvoorbeeld eigenhandig het altaar in elkaar getimmerd. Samen met mijn oudste zus en zwager hebben we alles zelf gedecoreerd en de tenten rechtgezet. Sanne en mijn oudste zus Esther maakten het geheel af met witte doeken in de bomen. De dag nadien moesten we helaas ook zelf alles afbreken.”

Op 22 juni vierde het koppel hun eerste huwelijksverjaardag. “We hebben dat bewust met ons tweetjes gevierd, in de natuur. Met uitzicht op de Noordzee hielden we een picknick. We hebben er heel erg van genoten!”, aldus Christophe. “We zijn heel blij dat we getrouwd zijn. Nooit gedacht dat een huwelijk iets zou veranderen aan onze relatie, we waren al een hecht en gelukkig team. Toch is er nu nog meer diepgang tussen ons, we zijn een nog sterker koppel dan voorheen. Het voelt ook fijn dat we elkaar nu man en vrouw kunnen noemen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.