Steve Tielens in tranen na vreselijk nieuws over assistente Monique: “Ik ben er kapot van”

door: Redactie
Monique, de steun en toeverlaat van zanger Steve Tielens, kreeg onlangs het zware verdict te horen dat ze botkanker heeft. Ze heeft geen andere keuze dan dapper strijden tegen haar ziekte.

In Dag Allemaal vertelt Monique deze week voor het eerst zelf over haar strijd. Om Monique te interviewen, kreeg het weekblad een lift van Steve Tielens naar het Middelheimziekenhuis in Antwerpen.

Onderweg kreeg Steve telefoon van Betty. “Ik krijg non-stop telefoons van collega’s”, zegt Steve. “Iedereen is angstvallig op zoek naar optredens. Maar ja… Ik sta zelf voor de moeilijkste periode uit mijn carrière. En nu nog die ziekte van Monique erbovenop… Ik ben er echt kapot van”, klinkt het in tranen.

Steve heeft een boeket bloemen bij voor Monique. “Ze wordt vandaag 76 jaar. Dat ze haar verjaardag moet vieren in een ziekenhuis…”, zucht hij. Gelukkig heeft Monique veel steun aan Steve. “Ik zien hem als mijn stiefzoon, of beter: mijn Steve-zoon”, zegt Monique. “Ik heb ook veel aan Steves mama en mijn goede vriendinnen Helena en Rita.”