VTM

Hannelore uit ‘Over Winnaars’ heeft zware periode achter de rug: “Ik heb daar heel hard van afgezien”

door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Hannelore Vens uit ‘Over Winnaars’ trainde de afgelopen tijd hard voor haar zwemcarrière, maar corona strooide roet in het eten. De zwembaden gingen dicht, en trainen kon niet meer. Een klap voor Hannelore, voor wie zwemmen ook een stuk pijnbestrijding is.

“Ik heb heel hard afgezien toen dat stopte. Ik ben nog steeds aan het afzien. Normaal gezien ga ik ook twee tot drie keer per week naar de kinesist, en plots kon ook dat drie maanden niet. Ik heb dagen liggen janken in de zetel. Er zijn mensen met een beperking die tijdens de lockdown permanente schade hebben opgelopen, hè. Maar bij mij betert het weer”, vertelt Hannelore Vens in de Gazet van Antwerpen.

De vraag is nu of Hannelore ooit nog dezelfde conditie zal krijgen als voor de lockdown. “Ik weet eigenlijk niet of ik dat nog wil. Exact een jaar geleden hing mijn leven door een bacteriële infectie aan een zijden draadje. Ik heb alles opnieuw van nul moeten opbouwen. Ik weet niet of ik dat nóg eens zie zitten, wanneer de competitie herstart. Ik heb hier nu een stukje standvastigheid gevonden. Laat me daar nu maar even van genieten.”