Kroonprinses Elisabeth krijgt prachtig compliment, en dat heeft ze mede aan haar moeder te danken: “Mathilde begeleidt haar daarin, en dat doet ze uitstekend”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Koning Filip en koningin Mathilde zijn ongetwijfeld heel fier. Hun oudste dochter Elisabeth werd door het magazine Vogue uitgeroepen tot één van de meest stijlvolle prinsessen. Dat schrijft TV Familie.

“De Belgische kroonprinses verschijnt in erg vrouwelijke out?ts, vaak van Belgische ontwerpers zoals Edouard Vermeulen van Natan”, schrijft Vogue. “Elisabeth weet zich tiptop te kleden voor formele gelegenheden, bijvoorbeeld met lange blazers die ze draagt als jurk met een ceintuur. En ze heeft oog voor detail: met subtiele juwelen en andere accessoires weet ze haar look altijd zeer goed af te werken.”

Dat gevoel voor stijl heeft Elisabeth van geen vreemde. Haar mama Mathilde werd óók ooit door Vogue opgehemeld als gracieuze, stijvolle royal. Het is dus geen wonder dat haar oudste dochter intussen zeer goed weet hoe ze zich tegelijk koninklijk maar ook trendy moet kleden. Want Mathilde begeleidt Elisabeth daarin, en dat doet ze dus uitstekend.