Helmut Lotti verrast iedereen met z'n geheimzinnige nieuwe look
PMN
Helmut Lotti verrast iedereen met z'n geheimzinnige nieuwe look
Foto: Photonews

Helmut Lotti heeft een nieuwe look. Hoe hij aan die look is gekomen, wil de zanger niet kwijt.

Helmut Lotti heeft weer haar. Begin dit jaar tijdens een optreden in Nederland besloot de zanger dat hij niet meer kaal door het leven wilde gaan. "Achter het symfonisch orkest stond een gigantisch scherm. Ik was aan het zingen en draaide mij op een gegeven moment richting de dirigent", legt Helmut uit in Het Nieuwsblad. 

"Toen zag ik het achterste van mijn hoofd op dat gigantische scherm verschijnen: alsof de maan opkwam. 'Lotti, zo kan je écht niet meer op het podium staan', dacht ik."

Inussen heeft Helmut weer haar. Hoe hij aan dat haar is gekomen, wil hij niet kwijt. "Ik heb drie jaar gezocht naar de beste manier om haar te krijgen. Ik heb nu een goed systeem gevonden. Welk maakt niet uit, mensen oordelen toch altijd. De ene vindt een haartransplantatie oké, de ander vindt een pruik niet oké. Het belangrijkste is dat ik mij er goed bij voel en dat is het geval."

Het is zeker geen pruik. "Ik ga met dit haar slapen, ik sta ermee op, ik ga ermee zwemmen en fietsen: het ziet er altijd mooi uit. Ik kan het zelf perfect onderhouden. Een groot verschil met mijn toupetje van destijds. Dagelijks spendeerde ik er meer dan een half uur aan en dan nog was ik bang dat mensen het zouden ontdekken. Ik werd daar zot van."

Meer nieuws

Meer nieuws

.