VTM kondigt grote verandering aan bij weerbericht
PMN
VTM kondigt grote verandering aan bij weerbericht
Foto: VTM

Het weerbericht zal er voortaan wat anders uitzien bij VTM. Dat nieuws raakte maandag bekend.

Vanaf vandaag - maandag 29 juni - volgt meteen na het nieuws van 13.00 uur Het Weer 2020. Van maandag tot vrijdag praat het nieuwsanker uitgebreid met David Dehenauw, Frank Duboccage of weer- en wetenschapsexpert Martijn Peters.

In de speciale weerbabbel zoomen Frank, David en Martijn niet alleen in op het weer van de dag, ze focussen ook op vakantieplekken in binnen- en buitenland: van de kust, over de Ardennen tot Limburg en van onze Noorderburen over de Provence tot de Spaanse costa’s. Helemaal op maat van de zomer van 2020. Dat doen ze live in de studio, aansluitend op het nieuws van 13.00 uur. 

“Om het met een cliché te zeggen: het wordt geen zomer zoals elke andere. Daar spelen we met VTM NIEUWS op in”, verduidelijkt Nicholas Laitaire ad-interim. 

“Onze nieuwsanchors en reporters hebben de kijker de voorbije maanden meer dan ooit geïnformeerd en blijven ook tijdens de zomer een antwoord geven op actuele vragen over binnen- en buitenland. Zoals: kunnen we veilig reizen dichtbij of veraf?” 

“Neemt de Veiligheidsraad extra maatregelen? Houden we corona onder controle? Wordt reizen duurder of goedkoper? Vanaf maandag 29 juni volgt na het VTM NIEUWS van 13.00 uur een extra weergesprek met weermannen Frank en David en onze weer- en wetenschapsexpert Martijn Peters.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.