Flinke tegenvaller voor Clouseau: “Dat kwam heel hard binnen, echt onwezenlijk”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Koen en Kris Wauters keken uit naar een tournee met Clouseau. Door de coronacrisis werden alle optredens van deze zomer geannuleerd. Een serieuze teleurstelling voor de twee broers.

"We hadden net twee try-outs gespeeld voor we het nieuws kregen dat niets nog door ging. Officieel staan onze optredens in september en oktober nog gepland, maar we vermoeden dat ook die niet door kunnen gaan”, vertellen Koen en Kris Wauters op Radio 2.

“We zijn nu wel aan het bekijken hoe er misschien toch op een veilige manier iets kan georganiseerd worden. Dat we toch een tof optreden kunnen geven. Maar eigenlijk komt het er wel op neer dat heel die tournee naar volgend jaar zal verschuiven.”

"Het nieuws dat alles geannuleerd werd, kwam wel hard binnen”, zeggen de broers. “Na onze laatste try-out in Heist-op-den-Berg hadden we het gevoel dat alles in de plooi viel. Toen we van het podium kwamen, kregen we het nieuws dat onze premières in Utrecht en de Ancienne Belgique niet door gingen. Dat was wel een beetje onwezenlijk.”

“Dan besef je ook pas hoe belangrijk het is in je leven om op een podium te kunnen staan. Het is natuurlijk ook ons leven. Samen op een podium staan en muziek maken is gewoon fun. Met de meeste muzikanten uit onze band spelen we al 20 jaar samen, ze vormen dan ook een groot deel van ons sociaal leven. Dat zijn onze vrienden."