Filmpje van Rachel Hazes met haar hondje zorgt voor ophef: “Echt heel zielig’”

door: Redactie
Rachel Hazes is helemaal dol op haar hondje Zoë. Een filmpje dat Rachel deelde met Zoë in de hoofdrol, lokt op Instagram nu heel wat discussie uit. Dat schrijft Shownieuws.

De discussie bij het filmpje (dat je onderaan kunt zien) begon toen één van Rachels volgers deze reactie schreef: “Zo jammer dat veel van dit soort kleine hondjes met een te klein schedeltje door gefokt blijven worden. De hersentjes zijn te groot voor de schedeltjes en ze hebben elke dag hoofdpijn.”

Enkele andere volgers van Rachel delen bovenstaande mening. “Inderdaad heel zielig, ze hebben veel pijn”, reageert iemand bijvoorbeeld. En nog een ander: “Deze is niet heel erg klein, dus dat is al een voordeel.”

De meerderheid is het echter helemaal niet eens met die mening. “Wat een onzin”, schrijft iemand. “Ja, ze zijn er best die doorgefokt zijn, maar ga naar een goede fokker en kijk wat je koopt. En niet per definitie hebben alle kleine hondjes hoofdpijn!!!” Een andere volger schrijft: “De mijne zijn 15 jaar oud geworden zonder een teken van hoofdpijn of wat anders. Ik had er drie en ze zijn gezond tot ze van ouderdom overleden zijn.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Liefste Zoë je bent nog mooier dan dat je al was???

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op