Andy Peelman slaapt niet meer bij zijn vrouw Tine: "Dringend oplossing nodig"
PMN
Andy Peelman slaapt niet meer bij zijn vrouw Tine: "Dringend oplossing nodig"
Foto: Photonews

Andy Peelman is de gelukkige vader van Feline. Hij is ook samen met Tine.

Andy Peelman en Tine zijn de lockdown goed doorgekomen. Samen zorgen ze voor hun dochtertje. Al blijkt ‘s nachts doorslapen nog niet echt te lukken. “Het was een tijdje beter, maar nu ze tandjes krijgt, wordt ze elke nacht weer twee keer wakker”, vertelt Andy in Dag Allemaal. 

“Die last valt volledig op Tine, want ik lig nog altijd in de logeerkamer. En dat zal zo blijven tot ik minder snurk. Het is al zwaar genoeg voor Tine. Als ik naast haar dan nog eens de hele nacht lig te ronken, doet ze helemaal geen oog dicht.”

Andy wil heel graag terug samen met zijn vrouw in bed liggen, maar dan moet er wel een oplossing gevonden worden voor zijn snurkprobleem. “Die is er ook”, zegt de acteur. “Op mijn rug slapen.”

Naast vrouw slapen
“Mijn moeder heeft nu zakken op een T-shirt genaaid waarin ik tennisballen stop. Om te voorkomen dat ik op mijn rug ga liggen. Wel, ik sta nu niet alleen moe op, maar ook nog eens met rugpijn. (lachje) Geen oplossing, dus.”

“Blijkbaar bestaat er een gordel die vibreert als je op je rug gaat liggen, waardoor ik automatisch terug op mijn zij of buik zou draaien. Die kost wel wat geld, maar dat heb ik er met plezier voor over, want ik wil dringend weer naast mijn vrouw slapen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.