Buren niet te spreken over Sandra Kim: “Ze verziekt de sfeer in onze wijk”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Sandra Kim woont al even in Heers, een landelijke gemeente in Limburg. Daar is ze momenteel hét gespreksonderwerp. Volgens TV Familie zouden de Heersenaars het niet zo fantastisch vinden dat de Eurosongwinnares in hun dorp is komen wonen. Sandra Kim zou in de wijk waar ze woont namelijk geregeld uitvliegen tegen kinderen, en dat zit volgens het weekblad veel ouders hoog.

Enkele buurtbewoners hebben hun frustraties geuit over de zangeres. “Kinderen zijn nu eenmaal kinderen. En als je verhuist naar een buurt waar veel jonge gezinnen wonen én waar er een school is, wéét je dat het er niet zo rustig is als ergens waar géén kindjes zijn”, klinkt het.

“Het is schandalig wat er met de verdraagzaamheid van de mens aan het gebeuren is. Of toch zeker met de verdraagzaamheid van die ene mens bij ons in de buurt. Namelijk Sandra Kim”, staat in TV Familie de reacties van één van de buren te lezen. “Ik hoor mijn ‘fantastische buurvrouw’ dikwijls roepen naar kindjes die buitenspelen. Dat ze hun mond moeten houden en zo."

"Mijn zoontje is ook al een paar keer door haar terechtgewezen, net als de kinderen van mijn zus die achter mij woont. Kijk, ik heb respect voor alles en iedereen, maar kindjes die in hun tuin spelen zo behandelen… Dat is not done.” “Ja, het is echt erg”, reageert een buurvrouw. “Die zangeres kan gewoonweg niets verdragen! Ook mijn dochter is al een paar keer komen zeggen dat ze stil moest zijn van die mevrouw. Foei! Dat kind was gewoon aan het spelen, zonder echt lawaai te maken!”

“Ja, we zijn geschrokken van haar gedrag”, laat een andere buurtbewoonster weten aan TV Familie. “Alle kinderen hier hebben al met haar tirades te maken gekregen. Dit is altijd zo’n kindvriendelijke, to?e buurt geweest. En nu... Dat wordt allemaal tenietgedaan door die zangeres. Ze verziekt de sfeer in onze wijk. Ze spreekt trouwens alleen de kinderen aan, hé. Nooit de ouders. Da’s ook zo vreemd."

"Uiteraard proberen we haar te benaderen, maar als we haar willen aanspreken, doet ze alsof ze ons niet hoort of ziet. Maar tegen een kind van ocharme zes jaar durft ze dan staan roepen dat het stiller moet zijn. Daar wordt hier in het dorp natuurlijk heel veel over gepraat. En geloof mij: heel wat mensen zouden het niet slecht vinden als die zangeres verhuist...”

Tags sandra kim