Tatyana Beloy deelt deze prachtige borstvoedingsfoto

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Eind mei beviel Tatyana Beloy van haar eerste kindje. Het werd een zoon, die de naam Wolfgang heeft gekregen.

Deze week prijkt Tatyana Beloy samen met haar zoontje op de cover van HUMO. Daarop is te zien hoe ze hem borstvoeding geeft. In het magazine vertelt Tatyana over de geboorte van haar zoontje, die verliep niet zoals gepland.

“Het was een pittige bevalling. Ik was tien dagen voorbij mijn uitgerekende datum, in het ziekenhuis spraken ze over inleiden. Dat zag ik niet zitten, ik wilde zo natuurlijk mogelijk bevallen”, schrijft Tatyana bij de foto op Instagram.

“Ik deed er alles aan om de bevalling op gang te brengen: ik dronk liters vrouwenmantelthee, probeerde acupunctuur, wonderolie, voetrelfexologie en hypnose. Vooral dat laatste heeft geholpen denk ik, want een uur na die sessie kreeg ik krampen...”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wolfiebaby? Het was een pittige bevalling. Ik was tien dagen voorbij mijn uitgerekende datum, in het ziekenhuis spraken ze over inleiden. Dat zag ik niet zitten – ik wilde zo natuurlijk mogelijk bevallen – en deed er alles aan om de bevalling op gang te brengen: ik dronk liters vrouwenmantelthee, probeerde acupunctuur, wonderolie, voetrelfexologie en hypnose. Vooral dat laatste heeft geholpen denk ik, want een uur na die sessie kreeg ik krampen... #mijnverhaal in @humo.be #bevallen #coronatime #mondmaskers #thuisbevalling #ziekenhuis #teamwork #midwifes #pregantduringcovid19 #blm #whatsgoingonintheworld #sharenting #wolfiebaby #WidelskiLove♥?

Een bericht gedeeld door Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) op