VTM

Mannen sturen foto’s van hun penis door naar Julie Van Den Steen: “En ze doen ook nog dit”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het is bijzonder wansmakelijk wat Julie Van Den Steen allemaal doorgestuurd krijgt via de sociale media. De presentatrice van VTM denkt er het hare over.

"Vroeger blokkeerde ik die profielen, maar ik heb ontdekt dat het weinig uitmaakt. Mannen die je zo willen benaderen, creëren gewoon een nieuw profiel. Vaak gaat het heel ver, ja”, legt Julie Van Den Steen uit aan Het Laatste Nieuws.

“Geloof me, leuk is anders. Ik krijg zelfs enorm veel berichten van mannen die een vriendin hebben en/of kindjes. Dat snap ik dus echt niet."

Julie zelf vindt het allemaal bijzonder wansmakelijk. Men gaat steeds verder. “Mannen die foto's van hun penis doorsturen, en mannen die een foto van jou in beeld brengen en dan laten zien wat ze daarmee aan het doen zijn. Eerst vond ik dat echt choquerend, tegenwoordig probeer ik om me daar niet meer al te druk in te maken.” 

“Maar soms gaat dat niet en zoiets kan je dag echt om zeep helpen. Je met een berg twijfels opzadelen ook. Het stoort me vooral dat je moet leren hoe ermee om te gaan. Als je een beetje nadenkt, dan besef je toch dat zoiets niet kan?"

Volg ons nu ook op Instagram!