Brenda uit ‘Down The Road’ wil nieuwe, grote stap zetten in haar leven
PMN
Brenda uit ‘Down The Road’ wil nieuwe, grote stap zetten in haar leven
Foto: VRT

Vanavond zendt Eén een special uit over ‘Down The Road’. De deelnemers van dit seizoen blikken nog een laatste keer terug op de reis van hun leven.

De derde Down the road-reis was een emotionele rollercoaster vol verlegde grenzen, nieuwe vriendschappen, af en toe wat drama en vooral veel liefde.

Sophie, Brenda, Gitte, Jaimie, Stijn en Peter trokken een jaar geleden samen met Dieter Coppens en begeleidster Saar helemaal van het platteland van Spanje tot in de woestijn van Marokko en maakten er kennis met nieuwe culturen, bijzonder eten, uitdagende activiteiten. 

Heel Vlaanderen leefde mee met hun avonturen. Intussen is er heel wat veranderd voor de groep sinds ze vorig jaar op het vliegtuig stapten… Een tijd geleden kwam de groep samen om nog een keer terug te blikken en herinneringen op te halen.  

En het programma veranderde wel wat voor hen. Sophie en Jaimie werden een koppeltje. En ook Brenda voelt zich klaar voor de volgende stap. Zij wil alleen gaan wonen. “Ik voel voor mijzelf dat ik er echt klaar voor ben en mijn ouders hebben gezien dat ik het kan”, zegt ze daarover.

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.