Davy Gilles gisteren aan het feest en vandaag in rouw: Dit is er gebeurd
PMN
Davy Gilles gisteren aan het feest en vandaag in rouw: Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Het was gisteren een feestelijke dag voor Davy Gilles en zijn vrouw Sasha Roosen. Ze vierden hun tiende huwelijksverjaardag.

Davy Gilles liet aan zijn vrouw Sasha Roosen weten dat hij er haar nog altijd heel graag ziet. Maar zo vrolijk de zanger van De Romeo's gisteren is, zo droevig is hij vandaag. Davy rouwt om het heengaan van Alain, iemand die hij al lang kende.

"Gisteren vierde ik nog het geluk van onze tiende huwelijksverjaardag en vandaag ben ik weer triest door jouw heengaan. Ik zie je nog altijd meedoen aan de playback en soundmixshow als Meat Loaf terwijl ik als 14-jarige het beste gaf van mezelf als Danny De Munk", schrijft Davy Gilles op zijn Facebook. 

"Dat waren mooie tijden die ik nooit meer zal vergeten. De laatste jaren zagen we elkaar vaker terug in Gasthof Delicia waar je de presentatie deed en alle Vlaamse artiesten een warm hart toedroeg. Het was altijd gezellig met jou en ik keek er steeds naar uit om je terug zien. Deze mooie momenten ga ik vreselijk missen..."

"Rust nu maar en hopelijk zien we elkaar ooit weer terug hierboven. Heel veel sterkte aan je familie, je vrienden en het ganse team van Gasthof Delicia in Riemst. Je was een fijne man! Davy "

Meer nieuws

Meer nieuws

.