Sam Gooris neemt opvallend besluit over mijlpaal die hij te vieren heeft

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Naar aanleiding van Vader geeft Sam Gooris samen met zijn vader Willy een dubbelinterview in Dag Allemaal. Daarin zegt de zanger dat hij veel te danken heeft aan zijn ouders.

“Ons ma krijgt met Moederdag altijd bloemen en parfum van mij”, zegt Sam Gooris in het weekblad. “Onze pa moet het doen met een ‘gelukkige Vaderdag’.” Maar dat wil niet zeggen dat vader Willy (75) minder voor de zanger betekent. “Ik kijk op naar hem”, zegt Sam. “Hij heeft zich voor mij net zo uitgesloofd als mijn moeder. Hadden zij dat niet gedaan, vierde ik nu geen 30 jaar carrière.”

U leest het goed, Sam Gooris staat in 2020 exact 30 jaar op het podium. “Al maak ik er geen poespas rond. Ik ben daar allemaal niet zo mee bezig”, zegt de zanger. Ambiance brengen doet Sam nog alt?d met veel plezier. “Ik vind het f?n als ik zie dat de mensen zich amuseren.”

Toch voelt Sam dat hij ondertussen wel een dagje ouder wordt. “Ons moeder lacht als ik dat zeg, maar de spieren worden echt wel wat strammer. Dat moonwalkske b? ‘Basketsloefkes’ gaat nog, maar huppelen en springen begint toch te wegen.”

Tags sam gooris