VTM

Laura Lieckens toont haar ‘imperfectie’ op Instagram: “27 jaar geleden ben ik daarmee geboren"

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Voor Rode Neuzen Dag hebben enkele bekende gezichten zichzelf gisteren een score gegeven over hoe ze zich die dag voelden. Ook Laura uit ‘Blind Getrouwd’ postte haar score op Instagram, en deelde daarbij een openhartig bericht.

“Nee ook ik ben niet perfect, alles behalve zelf. Soms kreeg ik berichten van mensen die het nodig vonden om sommige uiterlijke kenmerken van mij af te breken. Ik hoop dan 1 ding, dat je dat oplucht en zelf je onzekerheden wegduwt”, begint Laura Lieckens haar post.

“Die enkele berichten waren niets in vergelijking met die 1000den lieve en warme berichtjes. Die hebben mij de moed gegeven om vandaag de Laura te tonen zoals al mijn vrienden en familie mij kennen. Vandaag is de dag dat iedereen het mag weten.”

“27 jaar geleden ben ik geboren met een wijnvlek in mijn gezicht. Tot op de dag van vandaag is die er nog steeds. Wel 50 keer heb ik een pijnlijke laserbehandeling ondergaan in Gasthuisberg in Leuven. Ik vind het ook frustrerend dat ik me elke keer moet sminken voor ik naar de bakker kan gaan. Maar ze helemaal wegdoen, nee, het is Laura, het is wie ik ben, het is mijn imperfectie die mij uniek maakt.”

“Ik zou graag mijn ouders en grootouders willen bedanken, die elke keer met mij op en neer gereden zijn. Ik ben tot het 3de middelbaar nooit met make-up naar school geweest en nooit maar dan ook nooit ben ik er om gepest geweest. Het doet me dan ook heel veel zeer dat sommige jongeren niet beseffen tot wat pesten kan leiden.”

“Ik weet niet of dit een meerwaarde in iemand zijn leven is, maar ik hoop dat dit een steun kan zijn voor iedereen die zich soms eens onzeker voelt over iets. Wees trots op de persoon die je bent, geniet van het leven. Zoals mijn mama altijd zei: er is altijd iemand die van je houdt.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor Rode Neuzen Dag hebben ze ons gevraagd om onszelf een score te geven over hoe we ons voelen en hoe onze gemoedstoestand is. Nee ook ik ben niet perfect, alles behalve zelf. Soms kreeg ik berichten van mensen die het nodig vonden om sommige uiterlijke kenmerken van mij af te breken. Ik hoop dan 1 ding, dat je dat oplucht en zelf je onzekerheden wegduwt. Maar die enkele berichten waren niets in vergelijking met die 1000de lieve en warme berichtjes. Die hebben mij de moed gegeven om vandaag de Laura te tonen zoals al mijn vrienden en familie mij kennen. Vandaag is de dag dat iedereen het mag weten. 27 jaar geleden ben ik geboren met een wijnvlek in mijn gezicht. Tot op de dag van vandaag is die er nog steeds. Wel 50 keer heb ik een pijnlijke laserbehandeling ondergaan in Gasthuisberg in Leuven. Ik vind het ook frustrerend dat ik me elke keer moet sminken voor ik naar de bakker kan gaan. Maar ze helemaal wegdoen, nee, het is Laura, het is wie ik ben, het is mijn imperfectie die mij uniek maakt. Ik zou graag mijn ouders en grootouders willen bedanken, die elke keer met mij op en neer gereden zijn. Ik ben tot het 3de middelbaar nooit met make-up naar school geweest en nooit maar dan ook nooit ben ik er om gepest geweest. Het doet me dan ook heel veel zeer dat sommige jongeren niet beseffen tot wat pesten kan leiden. Ik weet niet of dit een meerwaarde in iemand zijn leven is, maar ik hoop dat dit een steun kan zijn voor iedereen die zich soms eens onzeker voelt over iets. Wees trots op de persoon die je bent, geniet van het leven. Zoals mijn mama altijd zei: er is altijd iemand die van je houdt. Veel liefs, Laura

Een bericht gedeeld door Blind Getrouwd 2020 (@lauralieckens) op