VTM

Sandra Bekkari: “Ijdele hoop dat we de daders nog vinden”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sandra Bekkari zien we nog op Vitaya waar er herhalingen worden uitgezonden van ‘Open Keuken’. Ze is ook nog heel populair op de sociale media. De besloten Facebookgroep van haar ‘Nooit meer diëten’ heeft 113.000 leden.

“De beste vorm van reclame, want de verhalen die er verteld worden liegen niet”, zegt Sandra Bekkari in Dag Allemaal. “Mensen die 50 kilo afvallen, die van hun diabetesmedicijnen af zijn, en me simpelweg dankbaar zijn voor mijn visie en recepten. Zeker nu met corona, want dat waren anders zware risicopatiënten geweest. En zo inspireren m’n volgers elkaar. Dát werkt.”

Al lokt haar Facebookgroep soms ook mensen met slechte bedoelingen. “Ja, zeg! Onlangs nog was er een actie voor Moederdag via m’n sociale media. Ik mocht prijzen weggeven. Iemand heeft toen een nepaccount van mij gemaakt. Heel vreemd, ze gebruikten gewoon mijn naam en mijn foto’s. Ze schreven m’n volgers aan, om hen te laten weten dat ze de Moederdag-actie hadden gewonnen.”

“Maar om de prijs in ontvangst te nemen, vroegen ze dan allerhande informatie, waaronder de gegevens van hun Visa-kaart. Gelukkig hadden we dat snel in de gaten. Nee, er is geen spoor van de daders. Dat lijkt me ook ijdele hoop. Plots is dat profiel weg, en je vindt er niets meer van terug."

Volg ons nu ook Instagram!