Koen Crucke maakt zich grote zorgen om fan die spoorloos verdwenen is: “Het is vreselijk”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Onlangs was het de Internationale Dag van de Vermiste Kinderen. Koen Crucke postte toen op Instagram een foto van één van zijn grootste fans, Jelle, die al vijf jaar verdwenen is.

“Tot op vandaag is er van hem geen enkel spoor. Vreselijk! Jelle werd op 9 april 2015 voor het laatst gezien aan zijn appartement in Roeselare. Hij was toen 27 jaar. Hij kwam geregeld met z’n ouders naar een optreden van mij. En plots kreeg ik dan het telefoontje dat hij vermist was. En nu dus nog altijd is... Ik kan het eigenlijk nog steeds niet vatten”, aldus Koen Crucke in TV Familie.

“We weten totaal niet wat er met Jelle is gebeurd. Hij was licht mentaal beperkt, maar hij was altijd heel gelukkig. En plots was hij weg. Is hij ontvoerd? Verdronken? Het is emotioneel heel moeilijk om daar misschien nooit een antwoord op te krijgen...”

“Vooral voor zijn ouders en dichte familie moet dit afschuwelijk zijn. Elk jaar werd voor Jelle een witte mars georganiseerd. Door corona was dat nu niet mogelijk. Maar Jelle is in onze gedachten. Ja, ik denk heel vaak aan hem. En ik hóóp dat er ooit goed nieuws komt.”