André Hazes openhartig: “De reden waarom ik een einde maakte aan de relatie met Bridget”

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
André Hazes had een kortstondige relatie met Bridget Maasland. Uiteindelijk besloot hij toch om opnieuw voor Monique Westenberg te kiezen.

Het was voor André Hazes niet makkelijk om tegen Bridget Maasland te zeggen dat het voorbij was. “Natuurlijk is niet makkelijk om zo snel weer uit elkaar te gaan”, legt de zanger uit in Primo. “Dat is ook niet de insteek als je kiest om samen iets op te bouwen. In de korte tijd heb je samen veel meegemaakt.”

“We hebben er samen goed over gesproken. Het zijn niet de leukste gesprekken. Al snel werd duidelijk dat we er hetzelfde over dachten. Daarom waren we er snel uit. We hebben elkaar daarna niet meer gezien of gesproken.”

"Heel Nederland was tegen die relatie"
“Ik geloof wel dat ze liefdesverdriet had. Bridget en ik leken erg op elkaar. Wat ergens gevaarlijk is. We hebben iemand nodig die ons remt. Ondanks de gelijkenissen waren we ook verschillend. Dat botste op een gegeven moment. Dan moet je gewoon heel eerlijk zijn.”

“Het was best heftig dat bijna heel Nederland tegen deze relatie was. En dan kom ik weer met mijn karakter, dan ga ik juist tegen de stroming in. Dat we vlak na de vakantie uit elkaar gingen, was puur toeval.”

Volg ons nu ook Instagram!