Hier zijn ze dan! De eerste beelden van de opnamedag van Familie

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Vandaag zijn voor het eerst in meer dan zeventig dagen weer opnames geweest van Familie. Die zijn gelukkig heel goed verlopen.

Kürt Rogiers (Lars), Sandrine André (Véronique), Peter Bulckaen (Mathias), Caroline Maes (Mieke), Janine Bischops (Brigitte), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Marianne Devriese (Iris), Maxime De Winne (Quinten) en Hilde Van haesendonck (Jenny): allemaal werden ze vandaag na 3 maanden lockdown terug op de set van Familie verwacht.

De decors van de dag waren de Foodbar en Wolff & Bos, waar de voorbije dagen alles in gereedheid werd gebracht om de eerste opnames coronaproof te hervatten. Mét mondmasker, handgel en social distancing, behalve voor een beperkt aantal acteurs die een ‘circle of trust’ vormen en daarbij 1 collega toelaten in hun bubbel. Scènes waarbij de ‘circle of trust’ wordt toegepast waren er op de eerste draaidag nog niet. Die gebeuren morgen voor het eerst met acteurs Werner De Smedt en Jan Van den Bosch, die net zoals bijvoorbeeld Kürt Rogiers en Sandrine André een bubbel vormen.
(Lees verder onder de foto)

“De kop is eraf en we zijn enorm blij dat we vandaag terug van start zijn kunnen gaan met de opnames”, aldus creative producer Wim Feyaerts. “Het was voor iedereen een enorm blij weerzien en de goesting om er weer in te vliegen is groot."

"De nieuwe situatie op de set is natuurlijk even wennen, maar we zijn bijzonder tevreden over hoe de eerste draaidag tot nu toe is verlopen. Met maximale veiligheid en maximaal enthousiasme. Het is mooi om te zien hoe het hele team samen voor ‘onze Familie’ zorgt.”