Heel bijzonder hoe Wendy Van Wanten samen met haar gezin de coronatijd doorbrengt: “Dat schept een band”
Heel bijzonder hoe Wendy Van Wanten samen met haar gezin de coronatijd doorbrengt: “Dat schept een band”
Foto: Instagram

Wendy Van Wanten kan voorlopig niet optreden. Toch bekijkt de zangeres deze periode positief. Ze is blij dat ze nu meer tijd kan doorbrengen met haar gezin.

“Als we met ons gezin samen zijn, pink ik soms een traantje weg. Ik ben heel blij om nu zoveel qualitytime te hebben met mijn dierbaren”, vertelt Wendy Van Wanten in Story. “Samen afwassen schept een band, en deze bizarre tijden brengen ons dichter bij elkaar. Voor de crisis ging ieder toch zo’n beetje zijn eigen gangetje.”

Zich vervelen doen Wendy en haar gezin niet. Ze doden de tijd met een waslijst aan activiteiten. “We hebben nu meer dan ooit tijd om samen cakes te bakken, videofilmpjes te maken en uit de bol te gaan op muziek. We spelen ook vaak een gezelschapsspel en we puzzelen, tuinieren, zwemmen, wandelen met onze twee honden, wassen onze kleinste hond en maken smoothies…”

Deze periode maakt Wendy ook nostalgisch. “Het is heerlijk om de zolder op te ruimen, door fotoalbums te bladeren en herinneringen op te halen. Het doet deugd om eens stil te staan bij het leven.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.