Wendy Van Wanten moet haar zoon Clément terechtwijzen: “Dat is je taak niet, wel die van mij en Frans”
PMN
Wendy Van Wanten moet haar zoon Clément terechtwijzen: “Dat is je taak niet, wel die van mij en Frans”
Foto: Photonews

Wendy Van Wanten brengt de lockdown door met haar gezin. De lockdownperiode hoeft voor de zangeres niet negatief te zijn.

Wendy Van Wanten en Frans zijn nu voortdurend samen. “Het gaat heel goed tussen ons”, vertelt Wendy in TV-Story. “Frans is de kok, ik ruim op, dat verloopt in harmonie. We koesteren deze periode van gezellig samenzijn. We plakken zelfs aan elkaar (lacht).”

“Het leven brengt goede en minder goede momenten, maar de coronacrisis heeft ons dichter bij elkaar gebracht. We beseffen dat we graag bij elkaar zijn. Bovendien is het onze taak om onze dochter te laten opgroeien en dat gaan we samen doen. Misschien is deze periode een goede voorbereiding op mijn pensioen. Niet dat ik aan mijn pensioen denk, maar ik zou het graag wat rustiger willen.”

Estelle is de dochter van Wendy en Frans. “Soms kan mijn broer Clèment mij echt irriteren”, lacht ze. “Zeker nu we zo vaak bij elkaar moeten zijn, maken we ruzie over kleine dingen.”

Al valt het allemaal wel goed mee. Clément is bijvoorbeeld erg bezorgd om zijn jongere zus. “Maar uiteindelijk zijn ze onafscheidelijk, hoor. Clément is heel bezorgd om Estelle. Soms moet ik hem erop wijzen dat het de taak van Frans en mij is om haar op te voeden”, besluit Wendy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.