Geweldig nieuws voor fans van ‘The Starlings’: Dan brengen ze hun grootste hits live op Radio 2
PMN
Geweldig nieuws voor fans van ‘The Starlings’: Dan brengen ze hun grootste hits live op Radio 2
Foto: Instagram/VTM/Liefde voor Muziek

Er is heerlijk nieuws voor de fans van ‘The Starlings’. Binnenkort brengen Kato Callebaut en Tom Dice hun grootste hits live op Radio 2.

Op pinkstermaandag 1 juni maakt Radio 2 elk uur plaats voor de beste Vlaamse artiesten. Van 9.00 tot 16.00 uur speelt telkens een andere artiest een van zijn of haar grote hits live op de radio. Luisteraars en fans die meekijken via de Radio 2-app krijgen er telkens nog een extra livenummer bovenop. 

Met de Bene Bene-sessies speelt Radio 2 verder in op het succes van de extra beleving die via de 'kijk mee'-functie in de app wordt aangeboden. Steeds meer luisteraars vinden hun weg naar de Radio 2-app (die ondertussen al meer dan 330.000 keer werd gedownload) en genoten al van extra concerten, comedy, exclusieve interviews, de Radio 2 Tuindag, de online muziekstream Radio 2 Bene Bene met enkel muziek van bij ons, en veel meer.

Niemand minder dan Bart Peeters, Cleymans & Van Geel, Laura Lynn, Mama's Jasje, Metejoor, Ozark Henry en The Starlings spelen op maandag 1 juni elk een korte live sessie voor Radio 2 Bene Bene.

De Bene Bene-sessies zullen allemaal plaatsvinden in studio Marconi van de VRT, waar de artiesten, in de beste akoestische omstandigheden, live perfect tot hun recht komen. Meekijken kan maandag vanaf 9.30 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

LINE - UP

9.30 uur: Cleymans & Van Geel
10.30 uur: The Starlings
11.30 uur: Bart Peeters
12.37 uur: Peter Van Laet (Mama's Jasje)
13.30 uur: Metejoor
14.30 uur: Laura Lynn
15.30 uur: Ozark Henry

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.