Jits Van Belle doet opvallende uitspraak over terugkeer van Robyn in ‘Familie’: “Hopelijk kan dit haar helpen”

door: Redactie
Afbeelding bron: VTM
De ploeg van ‘Familie’ start op 2 juni opnieuw met opnemen. Dankzij Jits Van Belle kan dit ook in veilige omstandigheden gebeuren.

Jits Van Belle heeft al haar collega’s uit ‘Familie’ een gepersonaliseerd mondmasker bezorgd met het logo van de soap. Het idee kwam van de mama van Jits, die heel haar leven lerares kleding is geweest. Zij stelde voor om ‘Familie’-maskers te maken voor de acteurs, als cadeautje. “Tja, mijn mama heeft een gouden hart”, reageert Jits in Dag Allemaal.

In ‘Familie’ zit je al gauw aan 25 acteurs, maar dat hield de mama van Jits niet tegen. “Ze was niet te houden. De volgende dag had ze er dertig klaar. Ik mocht er naar al mijn collega’s eentje sturen. In ruil staat mama’s buffetkast nu vol met bedankkaartjes, en online toonden mijn collega’s met sel?es dat ze klaar zijn voor een veilige herstart. En mij leek dit ook een geslaagd charmeoffensief.”

“In ‘Familie’ is Robyn na de breuk met Benny uit beeld verdwenen. Er werd wel verteld dat ze intussen het klooster heeft verlaten, maar ik heb nog niet op de set gestaan. Ik hoop dus dat Robyn mag weerkeren en dan kan dit initiatief misschien wat helpen, hé?”, knipoogt Jits.