Prachtig gebaar van Chris Van Tongelen: “Nee, daar voelt deze Romeo zich niet te goed voor"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Recent mochten we onze sociale bubbel vergroten met vier mensen. Dit moeten wel telkens vier dezelfde mensen zijn. In Dag Allemaal vertelt ‘Romeo’ Chris Van Tongelen dat dit een onmogelijke puzzel is voor een groot, samengesteld gezin.

“Mijn bubbel bevindt zich voor honderd procent in Putte. Ik woon met mijn lief Annelies op dezelfde hof als mijn broer Dave. Achter zijn huis lag een oude hoeve die ik heb opgeknapt. Onze ouders wonen sinds de start van de lockdown bij Dave in”, zegt Chris Van Tongelen.

De zanger heeft aan het begin van de crisis ook zijn handen uitgestoken om zijn broer te helpen. “Toen er zo fel werd gehamsterd, ben ik Dave gaan helpen in de supermarkt die hij uitbaat. Ja ja, deze Romeo heeft mee de rekken gevuld - ik voel mij daar zeker niet te goed voor.”

“Met ons ma en pa erbij vormen wij dus onze vaste bubbel hier. Week om week komt daar nog mijn dochter Lila-Jane (14) bij”. Laura (25) en Toon (21), de kinderen uit zijn eerste huwelijk, wonen bij hun moeder, maar komen af en toe eens goeiedag zeggen. “Volgens de regels van de social distance...”, zucht Van Tongelen. “Wat een gedoe, zeg!”