Monique Westenberg deelt hartverscheurend bericht: “Alle drie zijn zij er niet meer”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
André Hazes en Monique Westenberg kregen in 2016 samen een zoontje, André Hazes Jr. Mama Monique heeft op de sociale media een bijzondere herinnering gedeeld.

Op Instagram deelde Monique Westenberg een video van hun ‘gender reveal party’, vier jaar geleden. Monique was toen zwanger en zij en André Hazes maakten het geslacht van hun ongeboren baby bekend. Uit een groot cadeau kwamen een heleboel blauwe ballonnen tevoorschijn die verklapten dat het koppel een zoontje verwachtte.

“Dit moment is vandaag precies 4 jaar geleden. Mijn zieke tante die mij als eerste vastpakt, mijn pinda mama en oma’tje die als eerste om André zijn nek vliegen. Alle 3 zijn zij er nu niet meer... iets wat we toen niet konden bedenken”, schrijft Monique.

Ze is heel blij dat ze dit bijzonder moment heeft kunnen vastleggen op beeld. “Zó fijn dat we dan in een tijd leven dat alles makkelijk gefilmd kan worden en dit soort beelden nog meer waarde krijgen”, besluit ze. “P.s. André Hazes was jij daar stiekem ook zwanger!?”, voegt ze er nog grappend aan toe.