Geen ‘Vive Le Vélo’ deze zomer maar wel dit nieuw programma van Karl Vannieuwkerke

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Door het coronavirus is er deze zomer ook geen ‘Tour de France’. Die is uitgesteld naar september. Zeer jammer voor de fans want zo kan er deze zomer uiteraard ook geen ‘Vive Le Vélo’ zijn.

Maar niet getreurd, Eén stelt een heel mooi alternatief voor. Karl Vannieuwkerke zal deze zomer de talkshow ‘Vive la Vie’ presenteren. Karl zal niet over de koers praten, maar wel over het leven.

In de nieuwe talkshow' Vive la vie!' nodigt Karl iedere avond twee gasten uit op een bijzondere plek in Vlaanderen. Samen genieten ze van de zomer en het leven dat zich terug op gang trekt. Hun doel: warmte en gezelligheid zaaien na een moeilijke periode.

“De opdrachten buiten de sport zijn me de voorbije jaren uitstekend bevallen. Het verlangen om door Vlaanderen te trekken en met een dosis goede moed naar de toekomst te kijken is groot”, reageert Karl Vannieuwkerke.

“We zullen proberen om de mensen mee te nemen op een positieve golf en willen ze ondertussen laten genieten van de pracht van ons land. Ik kan nauwelijks wachten om erin te vliegen."

Volg ons nu ook Instagram!