Meghan Markle doet wenkbrauwen fronsen met haar plannen: “Ze wil daarmee enkel medelijden opwekken”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle heeft er genoeg van dat ze in de media wordt neergezet als een veeleisende diva. Daarom komen zij en Harry in augustus zelf met antwoorden via een boek. In ‘Finding Freedom’ geeft het koppel hun relaas van de feiten en de waarheid achter de ‘Megxit’. Dat schrijft Story.

Een vriend beweert dat Meghan Markle met het boek “wanhopig haar imago wil stukslaan van een veeleisende diva die onbeleefd was tegen het koninklijk personeel en anderen, in haar zoektocht naar roem en macht.”

“Ze heeft gezegd dat het boek Harry en haar zal helpen een nieuwe bladzijde om te slaan. Meghan schijnt te denken dat lezers eindelijk de monumentale angst en chaos zullen begrijpen die ze met een uitgestreken gezicht moest ondergaan.”

De intimus weet dat de hertogin zelf intensief heeft meegewerkt aan de inhoud van het boek. “Meghan zegt dat mensen haar kwetsbare kant moeten zien, iets wat het boek in uitgebreid detail doet. Ik denk dat ze wil dat mensen medelijden met haar hebben, of tenminste begrip krijgen voor haar en alles waar ze doorheen is gegaan, wat allesbehalve een sprookje is geweest.”

Finding Freedom gaat ook dieper in op de relatie van het koppel, vanaf hun ontmoeting tot hun vertrek naar Noord-Amerika. De uitgever kondigt ‘een eerlijk portret’ aan van een ‘zelfverzekerd, invloedrijk en vooruitdenkend koppel’ dat ‘toegewijd is aan het uitbouwen van een humanitaire erfenis die een diepgaand verschil in de wereld zal maken.’