Financieel drama dreigt voor Harry en Meghan: Dit is er aan de hand

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kenners maken zich grote zorgen om Harry en Meghan. Ze vrezen dat hun vlucht naar Amerika voor het koppel zal uitdraaien op een financieel drama. Dat lezen we in Dag Allemaal.

Prins Harry heeft een fortuin van 35 miljoen euro. Zeker niet weinig, maar in vergelijking met de 600 miljoen euro van Tyler Perry of de 2,5 miljard van vriendin Oprah Winfrey is hij weinig meer dan een armoezaaier. Bovendien kan Harry’s fortuin snel opgesoupeerd zijn, omdat hij en Meghan momenteel serieus boven hun stand leven. Hun levensstijl kost handenvol geld. Alleen al voor hun lijfwachten en andere veiligheidsmaatregelen moeten Harry en Meghan jaarlijks miljoenen ophoesten.

“Het is eigenlijk ironisch”, zegt een Britse beleggingsadviseur. “Harry wilde door zijn verhuis naar de States financieel onafhankelijk worden, maar vandaag is hij afhankelijker dan ooit. Door de coronacrisis kan hij nog vele maanden geen enkele vetbetaalde acte de présence geven, dus moet hij aan zijn kapitaal zitten. Gezien hun jetsetleven zal het niet lang duren voor hij dat hele fortuin erdoor heeft gejaagd. Harry heeft immers nooit geleerd om met geld om te gaan.”

Volgens een insider sijpelt bij de prins wel degelijk het besef door dat hij een verkeerde keuze gemaakt kan hebben. “Hij heeft zelf contact opgenomen met zijn broer William”, zegt de bron, “en ze skypen nu haast dagelijks. Hopelijk krijgt hij goede raad.”

Toen hij en Meghan beslisten om uit de koninklijke familie te stappen, voorspelde prins-gemaal Philip (Harry’s 98-jarige grootvader, red.) dat het allemaal in tranen zou eindigen. Zover is het nog niet, maar het heeft er alle schijn van dat Harry niet echt z’n American dream beleeft.