Marc Van Ranst geeft prins Laurent belangrijk advies nu prinses Claire ziek is
PMN
Marc Van Ranst geeft prins Laurent belangrijk advies nu prinses Claire ziek is
Foto: Photonews

Het zijn geen makkelijke tijden voor prins Laurent. Zijn vrouw prinses Claire heeft een slepende ziekte en liep ook nog eens het coronavirus op.

Deze crisis bracht aan het licht dat er voor prins Laurent en zijn gezin niets geregeld is qua ziekteverzekering. De prins betaalt zich nu blauw aan medische kosten.

“We hebben enkele bangen weken doorgemaakt”, citeert Dag Allemaal prins Laurent. “Ondanks de strenge beschermingsmaatregelen is mijn vrouw toch besmet geraakt met corona. ‘Hoe dat is gebeurd, weten we niet.” 

“Op advies van onze huisarts en van professor Van Ranst hebben we met niemand contact. Het huispersoneel komt hier niet meer binnen, en wij komen enkel buiten om eten te kopen of te sporten. Dan dragen we altijd handschoenen en mondmaskers. En we desinfecteren onze boodschappen.” 

“In elk geval is mijn echtgenote meteen in quarantaine gegaan hier in huis, opdat het virus zich niet verder zou verspreiden in ons gezin. Ze is genezen, iedereen is getest en gelukkig ben ik niet ziek geworden."

Volg ons nu ook Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.