Marc Van Ranst geeft prins Laurent belangrijk advies nu prinses Claire ziek is

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het zijn geen makkelijke tijden voor prins Laurent. Zijn vrouw prinses Claire heeft een slepende ziekte en liep ook nog eens het coronavirus op.

Deze crisis bracht aan het licht dat er voor prins Laurent en zijn gezin niets geregeld is qua ziekteverzekering. De prins betaalt zich nu blauw aan medische kosten.

“We hebben enkele bangen weken doorgemaakt”, citeert Dag Allemaal prins Laurent. “Ondanks de strenge beschermingsmaatregelen is m?n vrouw toch besmet geraakt met corona. ‘Hoe dat is gebeurd, weten we niet.” 

“Op advies van onze huisarts en van professor Van Ranst hebben we met niemand contact. Het huispersoneel komt hier niet meer binnen, en w? komen enkel buiten om eten te kopen of te sporten. Dan dragen we alt?d handschoenen en mondmaskers. En we desinfecteren onze boodschappen.” 

“In elk geval is m?n echtgenote meteen in quarantaine gegaan hier in huis, opdat het virus zich niet verder zou verspreiden in ons gezin. Ze is genezen, iedereen is getest en gelukkig ben ik niet ziek geworden."

Volg ons nu ook Instagram!