Koen Crucke heeft een serieuze boon voor deze bekende Vlaming: “Mocht ik jonger zijn…”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau maakt indruk met zijn politiek talent én zijn looks. Ook Koen Crucke heeft Conner al lang opgemerkt.

“Voor mannelijk schoon heb ik een goed oog”, reageert Koen Crucke in TV Familie. “Conner is een erg knappe jongeman, mét knappe inzichten. En veel charisma. Net dat maakt hem zo aantrekkelijk ook. Ik vind het geweldig dat hij z’n vlotte kledingstijl blijft behouden. Waarom zou je een stropdas en klassieke schoenen moeten dragen als je politicus bent? Ik vind Conner z’n stijl en ?air echt cool!”

Het verbaast Koen dat Conner Rousseau nog single is. “Zijn carrière zal nu op de eerste plaats komen zeker? Anders had hij al lang een lief gehad! Heel veel vrouwen én mannen vallen op zo’n type. En ja, mocht ik jonger zijn... Ja, dan had hij me altijd eens mogen bellen voor een lange strandwandeling.”

Koen Crucke en Conner Rousseau volgen elkaar op Instagram. “Dus er is toch al wederzijdse interesse”, lacht Koen. “Ik heb hem laten weten dat hij altijd welkom is bij mij in De Haan. En dan kunnen we samen misschien toch die strandwandeling maken…”