Het loopt gigantisch mis tussen Kim Kardashian en Kanye West door coronavirus: “Ze vliegen elkaar in de haren”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ook de celebs ontsnappen niet aan de coronamaatregelen die wereldwijd genomen zijn. Al heeft Kim Kardashian het daar wel behoorlijk moeilijk mee.

Kim Kardashian wordt gek van al dat thuiszitten. Het zorgt zelfs voor relatieproblemen tussen haar en Kanye West. Kim zegt dat ze meer ‘ruimte’ nodig heeft. Ze zou het moeilijk vinden haar werk te combineren met haar opleiding in rechten en het oppassen op hun kinderen North, Saint, Chicago en Psalm.

En dat zorgt voor een kletterende ruzie tussen Kim en Kanye. Hij zou zelfs al zijn intrek hebben genomen aan de andere kant van hun megagroot huis. Maar dat zorgt dan weer voor nieuwe problemen.

Elkaar in de haren vliegen
“Kim wil altijd alles goed doen”, legt een insider uit. “Maar dat wordt moeilijk als Kanye haar niet meer zoveel helpt als vroeger. Daardoor raakt ze gefrustreerd want ze vindt dat hij te weinig verantwoordelijkheid toont ten opzichte van zijn gezin. Het resultaat is dat ze nu uit elkaars buurt blijven tot ze weer op een normale manier met elkaar kunnen praten.”

Het mag duidelijk zijn dat deze pandemie ook zijn gevolgen heeft ten huize Kardashian-West, al is het dan wel op een andere manier. “Ze vliegen elkaar geregeld in de haren”, vertelt de insider nog.

Volg ons nu ook op Instagram!