Ruth Beeckmans doet onthulling: “Weinig mensen weten dat van mij”
Ruth Beeckmans doet onthulling: “Weinig mensen weten dat van mij”
Foto: Photonews

OP VTM kunnen we elke donderdagavond lachen met het tweede seizoen van ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’. Daarin speelt onder meer Ruth Beeckmans enkele straffe verhalen van BV’s na.

In Story vertelt Ruth Beeckmans dat deze tweede reeks van ‘Ge Hadt Erbij Moeten Zijn’ voor altijd een bijzondere herinnering blijft, omdat het de laatste keer was dat ze samen met Johny Voners op de set stond. “Voor mij was het jammer genoeg ook de eerste en dus enige keer”, blikt Ruth terug. “Maar dat ik met zo’n groot acteur heb mogen spelen, is een cadeau dat ik de rest van mijn leven zal koesteren.”

“We hebben dan nog samen een aflevering ingeblikt waarin een verhaal van Sven (De Ridder, red.) centraal staat. Hij verbleef als jonge kerel elk jaar een tijdlang bij een gastgezin in Amerika, en ik vertolk de vrouw des huizes. Zo'n typisch Amerikaanse. Heel plezant om te doen!”

Toch vindt Ruth het nóg leuker om een man te spelen. “Ook al zit ik dan vaak tot twee uur in de schmink. Ik gedij sowieso heel goed in mannelijk gezelschap, ik doe graag mee met de boys", klinkt het in Story. "Al heb ik – en weinig mensen weten dat – wel een uitgesproken vrouwelijke persoonlijkheid. Ik ben erg zorgzaam en ik tut me al eens graag op.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.