Gezinsuitbreiding voor Bab Buelens en Vincent Banic
Gezinsuitbreiding voor Bab Buelens en Vincent Banic
Foto: Instagram

Gezinsuitbreiding voor Bab Buelens en Vincent Banic! In het VTM-programma Beestig gaat dierendokter Joshua samen met het koppel op zoek naar een puppy.

Bab Buelens en Vincent Banic sommen alvast enkele voorwaarden op waaraan hun ideale puppy moet voldoen. “Hij moet lief, sociaal, zacht, knuffelig, schattig en mooi zijn. Maar niet perse supermooi, eigenlijk maakt het niet uit, gewoon een hond.”

Het koppel is nu al zeker dat het niet bij één hond zal blijven. “Ik wil heel graag veel honden”, zegt Bab. “Maar ik wil ook graag veel baby’s, dus we gaan moeten kijken hoeveel plaats er nog overblijft bij ons thuis.”

Samen met dierendokter Joshua rijden Bab en Vincent naar Nederland, want daar heeft hij hun ideale puppy gevonden. Bab hoopt alvast dat een hond is met veel haar. “Want daar kun je beter in roefelen”, lacht ze. Bab reageert dan ook enthousiast wanneer ze te horen krijgt dat Joshua voor hen een Amerikaanse Cocker Spaniël heeft uitgekozen.

Enkele weken geleden vertelden Bab en Vincent al dat ze een 'geheim' huisdier hebben. Daar mochten ze toen nog niet veel over verklappen, maar op zaterdag 9 mei krijgen we hun nieuwe huisgenoot eindigelijk te zien in Beestig!

Meer nieuws

Meer nieuws

.