VTM

An Lemmens heeft zeer droevig nieuws te melden: “Het afscheid zit eraan te komen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
An Lemmens heeft zeer droevig nieuws te melden over één van haar honden. Binnenkort zal ze afscheid moeten nemen van Arya, haar Mastino napoletano op leeftijd. Dat liet de presentatrice zelf weten.

An Lemmens deelde op Instagram een foto van zichzelf op wandel met twee van haar honden. Arya loopt rechts. “Eigenlijk trekt Arya het niet meer om op wandeling te gaan. Maar ze is zò droevig als ze alleen moet blijven. Dus nemen we haar mee een blokje om. Stapje per stapje, op haar tempo”, schrijft An Lemmens.

“Tegen dat we thuis zijn, merk je dat ze uitgeput is. Fysiek zit ze op haar grens, maar mentaal heeft ze er zoveel deugd van. En dan dat lieve kwispeltje als je haar lieve woordjes toespreekt… Dat beestje heeft in haar leven zoveel pijn gehad. Ze is nu blind, half doof, haar hartje loopt op z’n einde, haar poten zijn kapot, en volgende week moeten we weer naar de dierenarts voor haar nieren.”

“Ik besef dat het afscheid er zit aan te komen. Ik hoop dat ze zelf stilletjes vertrekt zodat ik die hartverscheurende beslissing niet moet nemen. Maar ik hoop ook dat ze, zolang ze ‘t kan, nog bij ons wil blijven…”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eigenlijk trekt Arya het niet meer om op wandeling te gaan. Maar ze is zò droevig als ze alleen moet blijven. Dus nemen we haar mee een blokje om. Stapje per stapje, op haar tempo. Tegen dat we thuis zijn, merk je dat ze uitgeput is. Fysiek zit ze op haar grens, maar mentaal heeft ze er zoveel deugd van. En dan dat lieve kwispeltje als je haar lieve woordjes toespreekt ❤️ Dat beestje heeft in haar leven zoveel pijn gehad. Ze is nu blind, half doof, haar hartje loopt op z’n einde, haar poten zijn kapot, en volgende week moeten we weer naar de dierenarts voor haar nieren. Ik besef dat het afscheid er zit aan te komen. Ik hoop dat ze zelf stilletjes vertrekt zodat ik die hartverscheurende beslissing niet moet nemen. Maar ik hoop ook dat ze, zolang ze ‘t kan, nog bij ons wil blijven ❤️🙏🏻 #Arya #Mastino #napolitano #neo #mastiff #seniordog #rescuedog #shelterdog #adopt #adoptdontshop #dontshopadopt #buddy #mutt #blackdog #mixedbreed #kelpie #shepherd

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ 𝕃𝔼𝕄𝕄𝔼ℕ𝕊 (@anlemmensofficial) op

 

Tags an lemmens