Kelly Pfaff moet iets kwijt over haar moeder Carmen: “Ik heb zo te doen met haar”
Kelly Pfaff moet iets kwijt over haar moeder Carmen: “Ik heb zo te doen met haar”
Foto: Photonews

Ook de zeer hechte familie Pfaff moet elkaar door de coronamaatregelen al wekenlang missen. In Dag Allemaal vertelt Kelly Pfaff dat het haar zwaar valt.

Elkaar opzoeken, dat kunnen de Pfaffs nu niet. En dat is heel moeilijk voor een familie die zo verknocht is aan elkaar. “Het wordt ’n vreemde Moederdag dit jaar”, zegt Kelly. “Maar we hebben er iets op gevonden zodat het toch een beetje voelt alsof we samen kunnen zijn. We gaan allemaal in ons eigen kot aan tafel zitten en skypen.”

Elkaar eens knuffelen zit er al helemaal niet in. “Ik ga zo blij zijn als ik mama en papa nog ’ns goed kan vastpakken”, aldus Kelly. “Papa is onlangs eens langsgereden met de fiets. Hij stond aan ’t raam te zwaaien naar ons, maar ik durfde hem amper aan te kijken. Ik zou te fel verleid zijn geweest om hem in de armen te vliegen. Ik sta erop dat we ons strikt aan de regels blijven houden, maar ’t is verschrikkelijk moeilijk.”

Kelly’s moeder Carmen zit als longpatiënt in strikt isolement. Ze ziet haar kinderen en kleinkinderen enkel achter glas. “Ik zit echt in met ons mama omdat ze haar familie niet kan zien en nu meer dan ooit in isolement zit”, zegt Kelly. “Ze is longpatiënte en ’t is voor haar eigen gezondheid, maar toch...”

Meer nieuws

Meer nieuws

.