Na zijn mislukt huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ komt er ook dit nog bij voor Lothar: “Die zijn nu plots kwaad op mij”
PMN
Na zijn mislukt huwelijk in ‘Blind Getrouwd’ komt er ook dit nog bij voor Lothar: “Die zijn nu plots kwaad op mij”
Foto: Instagram

Lothar werd in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Tati. Hun huwelijk hield helaas geen stand waardoor de scheiding werd ingezet.

Lothar heeft nog geen nieuwe liefde gevonden, al is er aan vrouwelijke aandacht geen gebrek. ”Ik krijg vooral veel complimenten. Dat ze het mooi vinden dat ik voor mijn huwelijk met Tati bleef vechten, dat er meer mannen zoals ik zouden moeten zijn…”, zegt Lothar in TV-Story.

“Andere vrouwen schrijven dan weer hun hele levensverhaal of vragen mij mee op date. Het is moeilijk om de vrouwen te filteren die het goed bedoelen. Soms heb ik het gevoel dat vrouwen op me vallen gewoon omdat ik op tv ben geweest. “

Avances
“Als je allebei je best doet, geloof ik zeker nog in een nieuwe, mooie relatie. Uiteraard wil ik nog met iemand een toekomst opbouwen. Blind Getrouwd was voor mij de bevestiging dat ik klaar ben voor huisjetuintje-boompje. Ik heb alles om gelukkig te zijn, maar een partner zou mijn leven compleet maken.”

Lothar gaat niet in op alle vrouwelijke avances. “Sommige vrouwen worden inderdaad kwaad als ik niet op hun berichten reageer, ze vinden me plots onbeschoft als ik niet wil antwoorden. Maar ik kan onmogelijk iedereen een persoonlijk bericht terugsturen.”"

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.