VTM

Andy Peelman haalt snoeihard uit: “Een dikke middenvinger naar justitie… alweer”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In 2013 raakte een politieagent zwaargewond nadat hij een zware steen tegen het hoofd kreeg. De man is daardoor voor 90 % arbeidsongeschikt. De twee daders zijn in beroep vrijgesproken, tot groot ongenoegen van politieagent Andy Peelman. Hij uitte op Instagram zijn frustraties.

“Als er nog eens mensen mij vragen: ''Mis je de politie niet te hard?'' NEE!”, begint Andy Peelman zijn bericht. “Een dikke middenvinger naar justitie, ALWEER...De enige die handboeien dragen zijn de collega politiemensen, NIET de verdachten!”

Andy vertelde in een interview onlangs dat hij overweegt om opnieuw aan de slag te gaan bij de politie, maar dit nieuwsbericht confronteert hem weer met de harde realiteit. “Bedankt om mij er even aan te herinneren hoe het er hier aan toe gaat”, aldus Peelman.

Laat ons hopen dat justitie ooit eens de kaart van de ambtenaar trekt en de collega's steunt tijdens hun werk. En neen, niet alle 40000 politieneuzen staan in de juiste/goede richting. Maar stop eens met voortdurend hun werk in twijfel te trekken...”, klinkt het fors.