Christoff krijgt geen fijn nieuws te horen over iemand die hij goed kent: Dit is er aan de hand

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het binnenblijven begint voor iedereen lastig te worden. Gelukkig start de regering vanaf maandag met het versoepelen van de maatregelen.

Maar ook volgende week moeten we zoveel mogelijk binnen blijven. Christoff beseft dat écht wel nodig is, maar had het toch liever anders gezien. “Ik ga niet ontkennen dat de verveling soms niet toeslaat. Sowieso, maar Ritchie en ik proberen dit zo goed mogelijk aan te pakken. Wij koken nu regelmatig, de auto's wassen, gaan wandelen met de honden, ons bezighouden met de katten, we hebben ook de kasten opnieuw gesorteerd, bezig geweest in de tuin”, legt Christoff uit in ‘De krant van West-Vlaanderen’.

“Op zich valt het dus wel mee. Het is ook wel fijn dat het ook al langer 'klaar' is overdag. Maar eens de avond komt, settel je je in je zetel, begin je Netflix te kijken, maar dit kun je ook niet blijven doen."

Christoff kreeg geen goed nieuws uit Spanje. “Een vriend van mij daar is besmet geraakt met het coronavirus. Gelukkig was hij er na een weekje weer bovenop. Gelukkig zijn tot nu toe al mijn familieleden gespaard blijven.”

Volg ons nu ook Instagram!

Tags christoff