Patty Brard voorspelt niet veel goeds voor André Hazes: “Gaat nog wel eens bij hem gebeuren want is helemaal zijn vader”
PMN
Patty Brard voorspelt niet veel goeds voor André Hazes: “Gaat nog wel eens bij hem gebeuren want is helemaal zijn vader”
Foto: Instagram

Patty Brard raakte bekend in Nederland en Vlaanderen met de groep Luv. Daar had ze enkele hitjes mee waaronder ‘You’re The Greatest Lover’ in 1978.

Patty Brard, 65 intussen, neemt in de Nederlandse pers nooit een blad voor de mond. Ze heeft nu met ‘De negen van levens van Patty Brard’ ook een biografie uit. “Ik heb genoeg materiaal om tien boeken uit te geven”, zegt Patty in Dag Allemaal. “Ik kan me voorstellen dat wie mijn levensverhaal leest, denkt: ‘Dat jij nog leeft, joh’.

In het boek staat ook een passage over André Hazes, die zes jaar geleden op de afterparty van haar bruiloft stond te zoenen met Bridget Maasland, haar slipje tot op de knieën. “Ik vond het zo flauw dat Bridget een week later naar de rechtbank trok toen een weekblad dat overnam", gaat Patty verder.

“Er stond tweehonderd man op te kijken en dan wil je zeggen dat het niet waar is? Hou toch op. Als je naar de rechtbank wil lopen om je gelijk te halen doe het dan met alles, maar niet met dit.”

“André Hazes is een stouterd, net zoals zijn vader. Die kende ik als geen ander, dus ik weet waarover ik spreek. André is een enig mannetje, maar die zal nog wel eens met zijn snufferd tegen de muur lopen, vrees ik.”

Volg ons nu ook op Instagram!

Meer nieuws

Meer nieuws

.