Jean-Marie Dedecker uit zijn bedenkingen: “Zijn nu al vrouwen die naakt poseren omdat hun soutien niet in hun borsten zou staan”
PMN
Jean-Marie Dedecker uit zijn bedenkingen: “Zijn nu al vrouwen die naakt poseren omdat hun soutien niet in hun borsten zou staan”
Foto: Photonews

Kunnen we binnenkort eens een daguitstap naar de kust maken? De kustburgemeesters willen het toerisme in verschillende fases weer op gang brengen.

Je kan al wel gaan winkelen aan de kust.  "Vanaf 11 mei gaan die winkeltjes weer open. Ik hoop het toch, dat het geen beloften blijven. We kunnen hier de veiligheid aan de kust goed 'arrangeren'. Goed afstand houden, er is plaats, we kunnen mondmaskers verkopen”, licht Jean-Marie Dedecker toe bij Radio 2.

Moeten we dan ook een mondmasker dragen op het strand?  “Ik weet het niet. Er zijn nu al vrouwen die naakt poseren omdat hun soutien niet in hun borsten zou staan. En je hebt soms ook door een zonnebril zo witte ogen in een bruin gezicht... Dus zo'n masker op het strand?"

"Over de strandpasjes is nog niet gepraat, we zien mekaar terug op 11 mei. Er is dus nu voorgesteld om vanaf 18 mei tweedeverblijvers en stacaravans op campings weer toe te laten. Het zijn ook allemaal specifieke stranden. Dat van mij in Middelkerke is héél groot, daar is gemakkelijk afstand te houden tussen de mensen. In Oostende is dat bijvoorbeeld veel moeilijker."

Meer nieuws

Meer nieuws

.