Vrouw aangevallen door buurjongens die haar huis eisen, daarna werd ze zwaar mishandeld en moest ze haar eigen graf graven
PMN
Vrouw aangevallen door buurjongens die haar huis eisen, daarna werd ze zwaar mishandeld en moest ze haar eigen graf graven

De 57-jarige Nina Rudchenko heeft tegen wil en dank in de wereldpers gehaald. De vrouw uit Oekraïne werd zwaar mishandeld door haar twee dronken buren.

Haar twee buurjongens drongen haar huis binnen. Ze eisten dat ze haar huis zou verlaten en het aan hen zou schenken. Toen Nina Rudchenko dat weigerde werd ze urenlang geslagen door de broers. Ze sloegen haar onder meer met een baseballknuppel.

Op een bepaald moment verloor Nina het bewustzijn. Ze werd weer wakker op het kerkhof. Daar dwongen de broers haar om haar eigen graf te graven. Het is niet duidelijk of het graf uiteindelijk door haar of één van de broers gegraven werd.

Nina moest er in gaan liggen en de broers bedekte haar met het zand. Nina hield het hoofd koel en bleef wachten tot ze de broers niet meer hoorde praten. Daarna ging ze zelf met haar handen graven en kon ze uit de ondiepe put ontsnappen.

Ontsnappen
Ze slaagde er in om naar huis te kruipen. Daar werd ze bewusteloos aangetroffen door haar zus. Die bracht haar naar het ziekenhuis en belde de politie. Nina heeft nog steeds last van blackouts door haar verwondingen aan het hoofd.

Ze durft ook niet meer terugkeren naar huis. Het is immers niet duidelijk of de politie de buurjongens heeft aangehouden na hun verhoor. Ze zeiden wel dat ze de vrouw aanvielen, maar dat was volgens hen omdat ze hun hond gestolen had. Als de buurjongens schuldig worden bevonden, wacht hen een gevangenisstraf van vijf jaar.

Meer nieuws

Meer nieuws

.