VTM

Zware klap voor Lothar: “Ze heeft me bedrogen met mijn beste vriend”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
In Blind Getrouwd liep zijn huwelijk met Tati op de klippen, maar Lothar gelooft nog steeds rotsvast in de liefde. Aan vrouwelijke aandacht heeft hij alvast geen gebrek.

“Als je allebei je best doet, geloof ik zeker nog in een nieuwe, mooie relatie. Uiteraard wil ik nog met iemand een toekomst opbouwen. Blind Getrouwd was voor mij de bevestiging dat ik klaar ben voor huisje-tuintje-boompje. Ik heb alles om gelukkig te zijn, maar een partner zou mijn leven compleet maken”, zegt Lothar in Story.

Lothar gelooft in liefde op het eerst gezicht. “Maar ik heb het nog niet meegemaakt”, lacht hij. “Hoe kun je na een week al zeggen dat je verliefde gevoelens hebt? Bij mij moet liefde groeien. Maar: ik zou wel een gat in de lucht springen.”

Afgewezen worden kan Lothar gemakkelijk een plaats geven. “Ik word niet zo snel verliefd, weet je. Maar het is me nog niet vaak overkomen, gewoon omdat ik niet zo vaak op date ga. Tinder is ook niets voor mij. In het verleden volgde na een date meestal wel een lange relatie.”

“Van mijn zestiende tot mijn achttiende had ik mijn eerste serieuze relatie. Met mijn tweede vriendin heb ik tweeënhalf jaar samengewoond, maar dat liep mis toen ze mij bedroog met mijn beste vriend."

"Daarna heb ik nog een relatie van een jaar gehad met een goede vriendin, maar onze vriendschap bleek niet genoeg te zijn. Jammer, want nu zijn we ook geen vrienden meer. Maar daar leer je dan ook weer uit.”