Salim Seghers heeft nog heel wat op zijn muzikale agenda staan en licht zijn plannen toe

door: WVDS
Afbeelding bron: Salim Seghers
Hoewel Salim Seghers momenteel niet kan optreden, weet hij wel heel goed wat hij nog wil realiseren en wat er nog op zijn muzikale planning staat. De zanger verlangt er enorm naar om terug aan de slag te kunnen gaan.

Salim heeft de tijd die vrijkwam tijdens de lockdown heel nuttig gebruikt. “Ik had een heel groot plan gemaakt om voor de eerste keer in mijn leven een full CD uit te brengen met kerstliedjes. Die ben ik nu aan het sorteren, selecteren en de teksten aan het instuderen. De hele CD is in feite op papier klaar. Dus, hoe bizar het ook mag lijken, daar ben ik midden in de lente al mee aan de slag gegaan", vertelt hij in gesprek met Showbizz24.

Sommige nieuwe projecten moeten nog afgewerkt worden. “Ik heb een duet opgenomen met Steve Tielens ‘Dat goed gevoel’, een oud liedje van Frank Dingenen. Muzikaal hebben we die al opgenomen.  Bij dit liedje hoort natuurlijk ook een videoclip en die opnames moeten nog gebeuren.”

Er zal ook nog nieuw werk komen van Salim. “Er ligt een nieuwe single klaar. Dit keer terug een eigen nummer. Daarvoor moet ook een clip worden opgenomen voor Ment TV. Momenteel is die nog uitgesteld omwille van de coronacrisis." We kijken vol verwachting uit naar al dat nieuwe werk!