Jonah is tot belangrijk besef gekomen tijdens ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb dat vroeger te weinig gedaan”
PMN
Jonah is tot belangrijk besef gekomen tijdens ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb dat vroeger te weinig gedaan”
Foto: VTM

Het seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zit er weer op. De kandidaten kunnen weer verder zonder voortdurend een cameraploeg in de buurt.

Jonah en Winnie gaan hun werk hebben met hun huis in Arendonk. Ze zijn het enige koppel dat getrouwd is gebleven. “Winnie en ik zijn vanaf het begin eerlijk geweest tegen elkaar. In een relatie moet je alles kunnen zeggen”, legt hij uit Het Nieuwsblad. 

“Verstop je niet en verzwijg geen dingen, en sta ook open voor elkaars ideeën en manier van denken. Je moet naar ­elkaar toewerken. Als je vanaf het begin laat ­weten waar jij staat en wie je bent, dan weet die persoon dat je soms op een bepaalde manier kan reageren, zonder dat de andere dan denkt dat het zijn of haar fout is.”

“We hebben naar elkaars noden geluisterd en hierdoor beseften we beter wat voor de andere belangrijk was. Ik heb dat vroeger te weinig gedaan. Ik ben te veel bezig ­geweest met hoe ik me positioneerde in mijn ­relatie. Maar je moet ook dingen kunnen zeggen en luisteren naar de anderen om zo je positie te ontdekken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.