VTM geeft al hint over Familie voor volgend seizoen: “Hij deinst voor niets terug” & “Zij groeien terug naar elkaar toe”

door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Veel vroeger dan verwacht is er een einde gekomen aan het huidige seizoen van Familie. Een écht seizoensfinale bleef uit, maar er zijn wel enkele vragen waar de fans maar al te graag het antwoord op willen weten.

“Zo zit Hanne nog steeds in de klauwen van verpleger Tony. Verzorger Tony (Jeroen Van Dyck) drijft de spanning al enkele weken op in Familie”, luidt het bij VTM. “Dat hij voor niets terugdeinst om door iedereen als held aanzien te worden, was al duidelijk voor de kijkers.” 

“In een opwelling ontvoerde Tony de hoogzwangere Hanne (Margot Hallemans), die tijdens een bezoek in zijn woning iets te veel te weten was gekomen over zijn lugubere verleden. Wat is Tony met Hanne van plan? Hoe lang houdt hij haar nog in zijn greep? En wat met haar ongeboren baby?”

En het ziet er naar uit dat volgend seizoen Patrick en Jenny weer een koppel worden. “Gelukkig was er naast de vele intriges ook plaats voor vlinders in Familie. Hoewel het de nodige voeten in de aarde heeft, lijken Patrick (Ludo Hellinx) en Jenny (Hilde Van Haesendonck) toch terug naar elkaar toe te trekken nadat hun relatie eerder spaak liep. Hangt er tussen de twee opnieuw liefde in de lucht?"